Hyppää sisältöön

Tiskirätti herätti keskustelua eKuitista Matkamessuilla

Matkamessut järjestettiin tänä vuonna 18. – 21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Messut ovat todellinen matkailualan huipputapahtuma, ja tänä vuonna ne keräsivät yli 900 näytteilleasettajaa noin 70 maasta. eKuitti oli mukana Matkamessujen ammattilaispäivässä Business Forum -osastolla, ja tämä ajoitus oli erinomainen. Juuri alkanut eKuitin viestintäkampanja on suunnattu myös matkailualan yrityksille ja liikematkustuksen toimijoille, joten Matkamessut tarjosivat oivan tilaisuuden esitellä eKuittia messukävijöille.   

eKuitti-asiantuntijat Pirjo Ilola ja Minna Lukanniemi viettivät antoisan päivän verkostoituen ja keräten kymmeniä kontakteja. Messuvieraiden toiveissa korostui eKuitin käyttö matkalaskujen sujuvoittamiseksi. Kukaan ei halua enää paperikuitteja – eKuitteja toivottiin erityisesti hotelleilta ja lentoyhtiöiltä. “Messukävijät kertoivat, että työtehtäviin liittyy paljon muitakin ostoja kuin matkustamisen ostot. Esimerkkinä nousi esiin erilaiset luvat ja tarvikkeet, ja myös näistä messukävijät toivoivat eKuitteja”, Minna Lukanniemi lisää.   

Minna Lukanniemi ja Pirjo Ilola eKuitti-osastolla.

Lisäksi eKuitti sai positiivista palautetta osastolla jaettavista tiskiräteistä, jotka olivat sekä käytännöllisiä että ekologisia. Ammattilaispäivän aikana osastolla vieraili noin 450 messukävijää, ja keskustelujen perusteella eKuitin hyödyt on ymmärretty ja toivomuksena on, että paperikuiteista päästään eroon. “Tämä ajatus lähti tiskirättien mukana leviämään laajemmalle, aina työpaikkojen kahvitiloista keskustelijoiden koteihin saakka”, toteaa Pirjo Ilola.  

Kuuntele podcast ”eKuitti mukaan myös matkalta” jossa keskustellaan muun muassa siitä, miten eKuitin käyttöönotto helpottaa matkustajan ja matkailualan yrittäjän arkea.

 Lue lisää eKuitista: www.ekuitti.info.

 

, Päivitetty 3.4.2024 klo 15:31