Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee yrityksendigitalous.fi-sivustoa. Sivuston suomenkielinen versio on julkaistu 14.2.2022. Sivuston saavutettavuuden on auditoinut ulkopuolinen asiantuntijataho huhtikuussa 2022. Auditoinnissa havaitut puutteet on korjattu. Saavutettavuusseloste on laadittu 14.2.2022 ja sitä on päivitetty viimeksi 12.9.2022.

Pyrimme julkaisemaan saavutettavassa muodossa itse tuottamamme liitetiedostot kuten esimerkiksi raportit ja tapahtumaesitykset. Emme muokkaa saavutettaviksi kolmannen osapuolen liitteitä, joiden sisältöä emme rahoita, kehitä tai valvo. Nämä tiedostot on merkitty ”ei saavutettava”.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Ota teknisissä ongelmatilanteissa yhteyttä Valtiokonttoriin.

Palaute ja saavutettavuuspuutteista ilmoittaminen

Sivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen viestinta(at)valtiokonttori.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi (linkki aukeaa valvontayksikön palveluun)
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

, Päivitetty 11.1.2023 klo 10:57