Hyppää sisältöön

Rekrytoimme: lainsäädäntöasiantuntija

Tämä rekrytointi on päättynyt

Haemme joukkoomme lainsäädäntöasiantuntijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.6.2022 – 31.5.2024 väliseksi ajaksi. Kotiorganisaatiosi on Patentti- ja rekisterihallitus. Lakitiimin asiantuntijakollegasi työskentelevät
Verohallinnossa, Valtiokonttorissa, Digi- ja väestötietovirastossa sekä Tilastokeskuksessa. Sinä työskentelet aktiivisesti yhdessä muiden virastojen asiantuntijoiden kanssa Yrityksen Digitalous-hankkeeseen liittyvän lakikokonaisuuden kehittämiseksi.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeen seurauksena aiheutuvien lainsäädännön muutostarpeiden tunnistaminen, lainsäädäntökokonaisuuteen liittyvien selvitysten laatiminen ja valmisteluun osallistuminen sekä lakimuutosten vaikutusten ja riippuvuuksien tunnistaminen sekä arviointi. Tämän lisäksi sinulla on lain tulkintaan liittyviä tehtäviä ja osallistut lainsäädäntöä koskevien lausuntojen antamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös lakimuutoksiin liittyviä toimeenpanotehtäviä.

Kysyimme lakitiimin jäseniltä, mikä heitä hankkeessa innostaa. Näin he vastasivat:

  • digitalisaation edelläkävijä
  • lainsäädännön kehittäminen
  • pykälänikkarointi
  • poikkihallinnollinen yhteistyö
  • mukavuusalueen ulkopuolella kiemurointi

Jos sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto, kolmisen vuotta työkokemusta ja kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, voisit olla juuri oikea jäsen lakitiimiimme.

Tutustu tehtävään Valtiolle.fi-palvelussa, ota rohkeasti yhteyttä ja hae viimeistään 12.4.2022!

Lisätietoja: Hankepäällikkö Franck Mertens, p. 040 509 7753, franck.mertens(at)prh.fi .

(Rekrytointi-ilmoitus päivitetty 30.3.2022)

, Päivitetty 31.1.2023 klo 11:19